Четвер, 25 Квітня, 2024

Нерухомість в Одесі за вигідними цінами

Озирніться навколо – майже всі новобудови в Одесі, які відрізняються унікальним плануванням і дизайном, побудувала компанія Будова. Будівельна корпорація виділяється прагненням до інновацій і гармонійним втіленням сучасних технологій на практиці. Саме тут демонструють повагу до замовника, професіоналізм і практичний досвід.

Інновації в будівництві від СК Будова

Компанія не тільки зводить житлові комплекси, але впроваджує нові технології в будівництві, виконуючи роботи за наступними напрямками:

  • заливці промислових підлог;
  • теплоізоляції будівель і споруд;
  • будівництва методом тунельної опалубки;
  • створення декоративних елементів оздоблення.

Тунельна опалубка німецьких і турецьких виробників підвищує сейсмостійкість будівель, збільшує швидкість зведення об’єкта, покращує якість будівництва. Процес поділяється на замкнуті однотипні цикли, що економить час, знижує трудовитрати.

Для ізоляції фасадів СК використовує сучасні будматеріали, виробництво яких ведеться за італійськими технологіями. Штукатурки з термо акустичними властивостями можуть повністю замінити електро теплоізоляцію і забезпечити комфортний мікроклімат всередині приміщення в будь-яку погоду.

Партнер забудовника – компанія «Баутех-Україна» виробляє універсальні теплоізоляційні матеріали, завдяки яким можна:

  • вирівняти шари для кращого зчеплення стяжки;
  • тепло- і звукоізолювати приміщення;
  • заповнити будь-які порожнечі і щілини;
  • виконати гідроізоляцію дахів і стін.

При будівництві торгових комплексів і промислових об’єктів компанія заливає зносостійкі підлоги, а також консультує замовників з питань обслуговування. Новітні технології допомагають знизити собівартість покриттів, незамінних в місцях підвищеної прохідності.

Полімери, що входять до складу суміші, дозволяють дизайнерам експериментувати з колірними рішеннями і створювати унікальні інтер’єри для барів, ресторанів, торгових закладів. Епоксидні суміші підійдуть для цокольних поверхів і басейнів, де нерідкі перепади вологості.

Покриття, виконані компанією, не збирають пил, прості в догляді і експлуатації, підходять як для внутрішньої обробки, так і зовнішніх робіт. Стійкість до зовнішнього впливу досягається шляхом нанесення додаткового шару лаку.

Об’єкти інфраструктури, побудовані компанією

Щоб зберігся історичний вигляд міста, вся нерухомість в Одесі, особливо розташована в центрі, повинна відповідати єдиному стилю. Будівельній компанії це вдається – за роки роботи організація побудувала десятки будівель з фасадами унікальної краси. Ось кілька прикладів:

Офісний центр на вул. Б. Арнаутській

Красива будівля з окремим мансардним поверхом, зведена СК Будова ще в далекому 2007 році, прикрасила одеські вулиці. Будівля відмінно вписалася в стилістичний ансамбль, хоча виконана за останніми технологіями. На пальовому фундаменті зведено монолітно-залізобетонний каркас з колонами, встановлені безбалкові перекриття, стіни та перегородки з газобетону, а фасад облицьований плиткою з мармуру.

Будинок на Бєлінського 16

Ще один приклад унікальної архітектури – ЖК Бельєтаж з підземним паркінгом і 179 квартирами на 16-ти поверхах. При розробці кошторисної документації забудовник вибрав наступну схему – надійний каркас з монолітного залізобетону з несучими стінами всередині будівлі, зовнішня обробка з газобетону. Будинок успішно побудований і зданий в експлуатацію. Всі квартири продані.

ЖК Новий берег на Новоберегова

Прихильникам сучасної архітектури сподобається нове житлове приміщення, розташоване в Приморському районі неподалік від моря. Красива 24-поверхова споруда з власними приміщеннями комерційного типу, підземним паркінгом та безпечною прилеглою територією побудовано за останніми технологіями монолітного будівництва. Фасади будівлі оздоблені склофібробетонними панелями, які відносяться до типу вогнетривких матеріалів.

Новобудови від СК Будова на старті продажів

Одеситам і гостям міста, які бажають жити в комфортабельній квартирі, побудованій одним з найнадійніших забудовників регіону, рекомендуємо звернути увагу на нові проекти https://budova.ua/sales/realty-odessa/. Коли комплекс тільки будується, купити квартиру в Одесі можна за найнижчими цінами.

Відкрито продажу:

  • Будинок на Академічній 30. За кращу ціну можна придбати комфортабельне житло площею 36-66 метрів з видом на морську гладь неподалік від французького бульвару. Покупці будуть проживати поруч з ботанічним садом, дендропарком і колишньою морською базою.
  • ЖК Альтаїр – 3. Неподалік від парку Горького зводяться сім 25-поверхових комфортабельних будинків. У комплексі передбачені приміщення від 43 до 85 квадратних метрів, комерційні об’єкти, кілька рівнів паркінгу. У квартирах встановлять електролічильники, а комфортну температуру в холодні місяці забезпечить дахова котельня європейського виробництва.
  • ЖК Омега. Житло недалеко від парку Горького і площі Толбухіна, побудують в мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою. Жителі апартаментів до 85 м2 зможуть відвідувати торгові центри, кафе, дитячі установи поряд з будинком. Будинки зводяться за інноваційною шумопоглинаючою і теплозберігаючою стяжкою.
  • ЖК по вулиці Гагарінське плато. Цей комплекс з власним підземним паркінгом та панорамним видом на море розташований практично біля самого узбережжя – до берегової лінії всього 5 хвилин пішки! Всього зведуть 4 житлових будинки з квартирами площею 38-110 квадратних метрів. Кожному покупцеві компанія Будова зробить приємний подарунок – комплект «Інтелектуальна квартира».

Кожна новобудова від СК Будова – це квартира мрії. Втілити її в реальність можна всього за кілька днів. Переходьте на офіційний сайт компанії budova.ua/sales/buy-apartment-odessa, знайомтеся з новими комплексами і плануваннями – робіть правильний вибір!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.