Четвер, 28 Березня, 2024

Рівненчани отримають нові квитанції за комунальні послуги

 

Жителі Рівненської області з листопада почнуть отримувати нові квитанції за комунальні послуги. Відомо, що відтепер в платіжках рівненчан буде вказано повний розмір платежу, а саме без врахування пільг та субсидій, пише Рівне Майбутнього

Нововведення пов’язані зі змінами нарахування пільг, які вступили в дію з першого жовтня поточного року. Нарахування пільг у грошовій формі будуть здійснювати працівники соціального захисту населення.  Відомо, що кошти пільговикам нараховуватимуть на спеціальний рахунок або будуть видавати на пошті.

У такому випадку рівненчани матимуть змогу повністю оплатити усі комунальні послуги. Що стосується пільговиків – частину їм доведеться сплатити самостійно, іншу буде оплачувати надавач комунальних послуг.  Це процес буде відбуватися при наявності номеру мобільного телефону.

Рівненчанам наголошують на тому, що такий механізм в дію запроваджують вперше, тому у разі недорахування коштів варто одразу звернутися до органів соціального захисту населення за вашим місцем проживання. В такому випадку донарахування проведуть у наступному місяці. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.