Четвер, 25 Квітня, 2024

Автомобілі для перевезення людей з інвалідністю відтепер на Рівненщині

Громади Здолбунова та міста Сарни, що у Рівненській області, днями отримали спеціальні автомобілі, які дозволять комфортно та зручно перевозити людей з інвалідністю й тих, хто пересувається на візках. Про це пише Рівне Майбутнього.

Очільник Здолбунова Ігор Ольшевський у свою чергу розповів, що місто потребувало такий транспортний засіб, адже тут проживає сто людей із інвалідністю, тридцять з яких пересуваються за допомогою візка. У зв’язку із необхідністю транспорту, міська рада вирішила взяти участь у спеціальній державній програмі, в рамках якої отримали автомобіль. Відомо, що авто придбали завдяки фінансуванню Фонду соціального захисту інвалідів.

В аналогічному конкурсі участь взяла й громада міста Сарни, яка здобула перемогу й отримала спеціалізований автомобіль у свій район. 

До слова, у транспортному засобі можна одночасно перевозити двоє людей, які пересуваються на візках. Тут облаштований підйомний пристрій, який є досить зручним у використанні. Крім того, в транспортному засобі є чотири додаткових місця.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.