Четвер, 18 Квітня, 2024

Міжнародна IT-компанія хоче відкрити у Рівному свій офіс

Міжнародна IT-компанія Аstond Commerce (Естаунд Каммерс) провела у Рівному дводенний захід E-commerce Fusion Meetup, пише rivne-future.com.ua.

Основна аудиторія заходу – IT-фахівці Рівного та перспективна молодь, які згодом можуть стати офіційними працівниками компанії. Під час заходу експерти компанії розповіли присутнім про тренди міжнародного E-commerce ринку, тонкощі WEB-розробки, основи інженерного дизайну та ще багато цікавого.

«E-commerce Fusion Meetup – це не лише про технології для електронної комерції, це значно більше. Учасники мітапу мають шанс стати частиною глобальної команди Astound Commerce у новій локації та займатись розробкою проектів, які змінюють онлайн-шопінг по всьому світу. Наші експерти поділяться останніми трендами в e-commerce розробці і розкажуть про свій власний досвід на проектах, комунікації з клієнтами. У кожного відвідувача заходу буде унікальна нагода дізнатись усе безпосередньо в наших експертів», – розповіла Дар’я Горніцька, Генеральний директор Astound Commerce Україна.

На сьогодні компанія Astound активно розвивається і входить до ТОП-25 ІТ-компаній за рейтингом ресурсу DOU. У її команді – понад 700 розробників. Офіси компанії знаходяться в Києві, Вінниці, Ужгороді та Чернігові. Окрім України, центри розробки знаходяться також у Колумбії, Болгарії та Словаччині.

Astound співпрацює з багатьма глобальними брендами і створила вже близько 1000 рішень для електронної комерції. Послуги компанії обирають L’Oreal, Adidas, Under Armour, Mothercare Jimmy Choo, Lacoste, Versace та інші. Для них Astound реалізує проекти з електронної комерції і надає повний спектр послуг у цій сфері: оцінку, планування, дизайн, розробку та підтримку e-commerce рішень, а також їхнє просування та аналітику.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.