Четвер, 25 Квітня, 2024

У Рівному презентували настільну гру про рідне місто

Протягом останніх декількох років з величезною швидкістю набирають популярності на перший погляд такі дитячі та прості настільні ігри. Вони стали невід’ємним атрибутом багатьох закладів відпочинку, не обходяться без них і молоді люди коли збираються веселою компанією для відпочинку, пише rivne-future.com.ua.

Також настільна гра стане чудовою покупкою для урізноманітнення сімейного дозвілля. І це не дивно, адже розмаїття настільних ігор настільки велике, що можна серед них вибрати гру на будь-який смак та будь-яке вподобання. Тут і логічні, і історичні та пригодницькі варіанти. Все, що ви забажаєте.
Ми настільки занурилися в світ новітніх технологій та інтернету, що перестали помічати цікавинки життя навколо себе. Ми цілими днями просиджуємо біля комп’ютера, а вдома не можемо обійтися без своїх смартфонів. Але організму людини обов’язково потрібна розрядка тобто відпочинок. Так, перше про, що ми можемо задуматися: а навіщо витрачати зайві гроші, якщо в мережі можна звантажити багато цікавого і будь, що? Та на жаль, ми глибоко помиляємося. Адже настільні ігри подарують вам безцінний час, емоції та азарт, а найголовніше – живе спілкування, якого так бракує в сучасному світі.

Сьогодні в Рівному відбулася презентація настільної гри «Зникле місто» та настінного календаря «Полікультурне Рівне». Презентували ці роботи представники громадської організації «Мнемоніка»/ Календар показує світлини рівнян міжвоєнного Рівного та показує простір міста.

Настільна гра «Зникле місто» призначена для підлітків, розробники керувалися метою донести до школярів історичне минуле Рівного в ігровій формі. Зазначимо, що над розробкою гри працювала учениця 8-го класу Рівненської української гімназії Олександра Власюк, графічним дизайнером виступила Галина Герасименко.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.