Вівторок, 30 Квітня, 2024

Мобільна Рівненщина: 50 веж встановлять до кінця року

Днями голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль побував у Костопільському районі, де мав можливість поспілкуватися із місцевими жителями. Одним із важливих питань, яке турбувало костопільчан, стосувалося покращення мобільного зв’язку в районі.  У свою чергу Віталій Коваль розповів присутнім про те, що нині усі необхідні роботи для покращення комунікацій в області, тривають, пише Рівне Майбутнього

Відомо, що до кінця року буде встановлено п’ятдесят базових станцій. Це означає, що покриття 4G з’явиться ще у тридцяти шести населених пунктах нашого краю.

Для того, щоб у новому році покриття в області покращилося втричі раз більше, Віталій Коваль провів чимало зустрічей із представниками різних український мобільних операторів. В тому числі зустріч голови ОДА відбулася й з президентом компанії «Київстар».

У планах до кінця наступного року якісним мобільним покриттям об’єднати автошляхи від Житомирщини до Волині, і від Рівного до кордону із Республікою Білорусь по так званій Варшавці.

Однак у свою чергу Віталій Коваль закликає жителів області зрозуміти, що для покращення зв’язку, необхідно встановлювати вишки. Адже спостерігається чимало випадків, коли кращий зв’язок люди хочуть, а встановлювати вежу біля населених пунктів забороняють.

Нагадаємо, що причиною швидких кроків для покращення покриття в області, став приїзд Володимира Зеленського до Острозького району. Під час приїзду на Рівненщину в кінці вересня, очільник держави дав доручення як найшвидше вирішити питання із покращенням інтернет – зв’язку.

За короткий термін вдалося покращити покриття і забезпечити швидкісним Інтернетом десять населених пунктів, в яких проживає більше п’яти тисяч рівненчан.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.