Четвер, 25 Квітня, 2024

Новини від TicketsBox: В Палаці «Україна» відбудеться концерт «Музика» тріо ILVolo

Цих неймовірно красивих та голосистих виконавців давно чекали українські слухачі. Мрії фанатів тріо IL Volo здійсняться 27 вересня. Неймовірно талановиті та чарівні виконавці подарують незабутні емоції публіці в Палаці «Україна», Квитки на концерт доступні за тегом IL Volo.

Класика по-новому

шоу

Багато хто рахує, що популярність оперного мистецтва повільно згасає і для публіки більш цікава поп-музика. Та колектив IL Volo доводить зворотнє – артисти стали новим явищем у світі сучасної музики. Колектив показує класику з іншої сторони, презентуючи жанр сlassical crossover.

Музика Il Volo наділе особливою юнацькою харизмою та незвичайною подачею, що й заставляє слухачів постійно слухати її. Таке легке ідеальне виконання пісень – результат щоденних вправ та великої праці співаків. В складі колективу співають: Джанлука Джинобле, П’єро Бароне та Ігнаціо Боскетто. 

Засноване тріо в 2009 році, тоді співакам було всього по 16 років. Артисти вперше заспівали разом на талант-шоу, підкоривши телеглядачів своєю бездоганною манерою співу. Перший альбом колективу побачив світ в 2010 році, він став популярним спочатку в Італії, потім в США та пізніше увійшов в рейтинг десятки кращих альбомів Billboard-200.

Наступний альбом артистів We are love відрізнявся тим, що в ньому було більше поп-музики, але так само в його серці була чутлива класика. Випущений альбом був в період закінчення туру з Барбарою Стрейзанд. Il Volo мають в своїй колекції багато нагород, вони підкорили серця багатьох слухачів по всьому світу. А в 2015 році артисти зайняли третє місце, представляючи Італію на Євробаченні.  Їх голоси неможливо забути, та встояти перед черівністю талановитих та красивих співаків. 

Квитки на концерт Il Volo та інших виконавців в Палаці «Україна» вже доступні за посиланням https://ticketsbox.com/palats-ukraina/. За допомогою сервісу TicketsBox купувати електронні квитки вигідно та просто. Квитковий оператор являється одним з найнадійніших та простих. 

Здійснюйте свої мрії разом з TicketsBox!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.