П’ятниця, 29 Березня, 2024

Швидкісний потяг "Інтерсіті+" зупинятиметься в Дубно

 

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль спільно із керівником регіональної філії “Львівська залізниця” Романом Черніцьким на зустрічі обговорили можливий варіант зупинки швидкісного потяга “Інтерсіті+” у Рівненській області, а саме в місті Дубно.  Такий варіант можливий технічно на маршруті сполученням Київ – Перемишль, пише “Рівне Майбутнього“. 

На думку Віталія Коваля, Рівненська область повинна стати привабливою для любителів різних напрямків туризму. Поява такої зупинки значно збільшить кількість потік бажаючих відвідати наш край не лише з інших міст України, а й мандрівників з інших країн. Очільник області також наголосив про те, що наступним кроком для втілення такої ідеї стануть переговори із керівниками ПАТ “Укрзалізниця”.

Окрім того, під час зустрічі із залізничниками, голова Рівненської ОДА домовився про не закриття станцій на Рівненщині, які є збитковими. Мова йде про станції Острог, Смига, Удрицьк, Дубровиця, Малинськ, Озеряни, Антонівка, Остки та Рудня – Почаївська. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.