П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Рівне поділять на квартали?

Зі збільшенням новобудов та транспортних засобів в обласному центрі, міська влада має на меті вже в наступному році розвантажити одну із центральних вулиць Рівного. Далі розповість “Рівне Майбутнього”.

Протягом дня через розташування міських ринків, у центральній частині міста постійно наявний величезний потік транспортних засобів, який утворюють так званий колапс. За словами міського голови Володимира Хомка, його радник Дмитро Котляров запропонував зробити додаткові два заїзди.  На вулицю Сагайдачного пропонують заїжджати із Симона Петлюри, а з вулиці Ніколауса Арндта на вулицю Гетьмана Мазепи, повідомляє “Рівне Вечірнє”.

На думку Дмитра Котлярова, центральну частину Рівного доцільно розділити на так звані квартали. Якщо в майбутньому вулицю Арндта вийде продовжити, то на таких вулицях як Полуботка та Сагайдачного можна буде зробити односторонній рух.  Наступним кроком для розблокування центральної частини міста стане відкриття вулиці Шевченка.

Також зміни на Гетьмана Мазепи дозволять в подальшому облаштувати на вулиці Шевченка дві смуги руху й створити місце для паркування транспортних засобів.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.