Четвер, 25 Квітня, 2024

Демонтаж МАФів біля ринку Рівного

Мабуть кожен, хто проходив біля ринку Сагайдачного бачив декілька торгових точок та МАФів. Далі розповідає “rivne-future.com.ua“.

Так от, у Рівному комісія при міській раді 22 травня ухвалила рішення демонтувати торгові ларьки, які знаходяться на перетині вулиць Шевченка та Сагайдачного.

Найближчим часом мають демонтувати п`ять МАФів, які були встановлені без належного дозволу, тобто незаконні. День коли це станеться, Віталій Герман, на своїй сторінці у фейсбук, не вказав, проте зазначив, що процедура зносу має відбутися на цьому тижні.

До речі, це буде перший демонтаж торгових споруд у цьому році в нашому місті.

Підприємці вже проінформовані. Якщо вони самостійно не приберуть торгові МАФи до середи 27 травня, їх демонтують примусово і транспортують на стоянку території комунального підприємства.

Заступник міського голови Віталій Герман повідомив, що після знесення разом з поліцією будуть планувати створення проїзду на цьому місці із вулицю Сагайдачного на вулицю Шевченка.

Нагадаємо, що у березні, перед оголошенням карантину, в Рівному знесли незаконно встановлені рекламні сітілайти. А у лютому розпочали демонтувати гаражі. У списку, який затвердила міськарада, було близько пів сотні «черепашок».

Ці торгові МАФи не могли стояти там вічно, рано чи пізно все таки відбувся б їхній демонтаж. Як повідомив мер міста Рівне Володимир Хомко, все робиться на благо людям, не лише для тих, хто самовільно вирішив поставити по центру дороги свою халабуду, бо потрібно заробляти кошти. Такого в нашому місті не має бути.

Декілька днів тому були спроби незаконної торгівлі біля центрального продовольчого ринку. За допомогою працівників поліції навели там лад.

Сподіваємося, що всі незаконні споруди поблизу центрального ринку скоро приберуть, а не як завжди, рішення залишиться лише на аркуші паперу.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.