Четвер, 28 Березня, 2024

У лікарні Рівного відкрили сучасну їдальню

Днями в міській лікарні обласного центру для відвідувачів медичного закладу відкрили нову, сучасну їдальню під назвою «Тарілка». Це стало завдяки втіленню ідеї ініціатора Мар’яна  Годи, яку підтримав очільник лікарні Євген Кучерук, пише Рівне Майбутнього

Новий заклад харчування знаходиться у терапевтичному відділенні на першому поверсі. Страви у меню дієтичні і затвердженні згідно стандартів лікарні. Згодом у їдальні планують запросити на роботу дієтолога й зробити спеціальну доставку їжі хворим у палати.

Як розповідає директор рівненського пивзаводу Мар’ян Года, заклад не є прибутковим, а скоріше іміджевим. Такі ж заклади харчування чоловік планує в майбутньому створити й в інших медичних закладах Рівного.

Відомо, що у сучасній та затишній їдальні одночасно можуть харчуватися майже півсотні відвідувачів.

Ціни у закладі лояльні. Відварну телятину тут можна скуштувати за тридцять дві гривні, а за салат з капусти – заплатити лише десять гривень. Картоплю та різні каші можна придбати за дванадцять гривень. В цілому повноцінний обід відвідувачам закладу обійдеться орієнтовно в сорок п’ять гривень.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.