Субота, 27 Квітня, 2024

На автошляхах Рівненщини перевірятимуть паливовози

Перевірку транспортних засобів, які перевозять паливо, запровадять для того, щоб не допустити потрапляння необлікованого пального на АЗС Рівненської області. Про це повідомляють в обласній державній адміністрації. Далі розповість rivne-future.com.

У такий спосіб керівництво області матиме можливість перекрити постачання палива на так звані «тіньові» автозаправні станції або ж прямого продажу мастильних матеріалів із цистерн.

Рішення стосовно перевірки паливовозів прийняли на засіданні центру ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами на Рівненщині. Відомо, що спеціальний центр був створений Віталієм Ковалем. На засіданні були присутні заступник голови Ігор Тимошенко, представники Нафтогазової асоціації України та представники силових структур й ДФС у Рівненській області.

До слова, станом на сьогоднішній день в регіоні припинили діяльність більше сотні нелегальних АЗС. Однак поодинокі випадки продажу пального, навіть уночі, зустрічаються й досі. Саме для такого були створені мобільні групи, які реагуватимуть на незаконну діяльність.

В майбутньому також планується не лише закриття, а й демонтаж місць, де продаватимуть нелегальне пальне. Цим безпосередньо займатиметься місцева влада.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.