Понеділок, 29 Квітня, 2024

Відтепер у рівненському ЦНАПі реєструватися в чергу можна з допомогою Viber: подробиці

Сьогодні, 10 лютого, у рівненському Центрі надання адміністративних послуг було впроваджено нову можливість. Йдеться про впровадження нового сервісу у сфері надання паспортних послуг, а конкретніше – мова йде про попередню реєстрацію в електронну систему керування чергою відвідувачів. Тепер реєструватися в чергу до міського ЦНАПу можна через Viber, повідомляє Рівне Майбутнього.  

В міському ЦНАПі розповідають, що зареєструватися в чергу можна буде максимально зручно та просто. Для цього користувачам потрібно буде зробити тільки декілька простих кроків: 

  • Зробити фотографію документа, що посвідчує особу (паспортний документ для дорослих користувачів, а для неповнолітніх – фотографія свідоцтва про день народження). Після цього фотографію документа потрібно надіслати у Viber за вказаним номером телефону: 380970430043; 
  • Далі – до вас зателефонує адміністратор Відділу транспортних послуг. Для вас як для користувача проведуть фахову консультацію, допоможуть вам визначити зручну дату та час відвідин міського ЦНАПу, а також час подачі документів для отримання адміністративної послуги; 
  • Після цього вам на телефон надійде карта клієнта. Її потрібно роздрукувати або ж зберігати в електронному вигляді на своєму мобільному телефоні – цього також буде достатньо, аби отримати послугу в ЦНАПі. 

Після цих простих кількох кроків єдине, що вам як клієнту залишається, це дочекатися обраного часу відвідин ЦНАПу, прийти сюди з усіма необхідними документами та скористатися необхідною послугою.  

Зазначимо, що рівненський ЦНАП працює за адресою: майдан Просвіти, 2. Працює ЦНАП у Рівному в понеділок, середу та четвер з 09:00 до 18:00 год, у вівторок – з 09:00 до 20:00 год, у п’ятницю та суботу – з 09:00 до 16:00 год. В неділю та святкові дні ЦНАП не працює.  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.