П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Відтепер у рівненському ЦНАПі доступна ще одна послуга

Рівненський ЦНАП продовжує тішити містян приємними впровадженням – цього разу йдеться про впровадження нової послуги, пише Рівне Майбутнього. Так, починаючи з 10 лютого, в ЦНАПі міста Рівного можна отримати довідки про розміри нарахованих містянам пільг та субсидій в грошовому виді. Рівняни вже активно послуговуються цією можливістю і звертаються до установи за необхідними паперами. 

Такою послугою можна було скористатися і раніше, однак в ЦНАПі отримати такі довідки не можна було. Натомість довідку про розміри пільг та субсидій давала інша установа – управління соціального захисту. Тепер же її можна отримати, звернувшись за допомогою до місцевого ЦНАПу.  

Для того, щоб отримати довідку про пільги та субсидії, необхідно обов’язково мати при собі наступні документи, звертаючись до Центру надання адміністративних послуг: 

  • Паспорт громадянина України; 
  • Ідентифікаційний код. 

Цих документів достатньо, аби отримати вказані вище довідки.  

Та, варто звернути увагу, що такою послугою можна буде скористатися до 31 березня 2020 року. Про це повідомила керівниця Центру надання адміністративних послуг у Рівному Наталія Хомич. До того ж, чиновниця зауважила, що такою послугою вже скористалося кілька десятків рівнян. 

Пригадаємо, цими днями рівненський ЦНАП впровадив можливість реєстрації черги за допомогою додатку Viber. Тепер встати в чергу за отриманням адміністративної послуги можна буде максимально просто та зручно, завантаживши тільки у програму фотографію документа, що посвідчує особу, отримати дзвінок від адміністратора установи, визначити дату та час отримання послуги і після цього дочекатися запланованої дати і забрати необхідний документ у ЦНАПі вашого міста.  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.