Вівторок, 19 Березня, 2024

Здійснена перевірка ходу будівництва спорткомлексу у Рівному

Днями була здійснена перевірка ходу будівництва величезного спорткомплексу у Рівному. Її проводили: заступниця голови Рівненської обласної адміністрації Людмила Шатковська, в.о. директора відділу з питань будівництва та архітектори Віталій Кардаш та директор фірми-генпідрядника Юрій Корнійчук. Далі розповідає “rivne-future.com.ua“.

Трохи менше ніж за два роки на 4-х гектарах постали два поверхи майбутнього, омріяного спортивного комплексу. Незважаючи, що за календарем зима, погода сприяє проведенню будівельних робіт.

В ході перевірки всі посадовці змогли впевнитися і на власні очі побачити, що на будівельному майданчику вдосталь техніки та робітників, зокрема газозварювальників, монтажників та будівельників. Функціонує спецтехніка: екскаватори, машина для забивання пай. Вже «виросли» два поверхи, зведені трибуни та майже скрізь встановлені вікна.

На даний час тривають покрівельні роботи. Будівельники перекривають дах та облаштовують виходи для евакуації.

Важливим сегментом є встановлення конструкцій під монтаж скляних вітражів. Вони будуть розміщуватися під самим дахом, по-всьому периметру в основному спортивному залі. А це означає, що під час проведення чемпіонатів, матчів, змагань, турнірів зберігатиметься максимальне та рівномірне денне світло.

Неможливо не згадати, що основною родзинкою даного масштабного спорткомплексу Рівненщини є те, що за потреби, вона може трансформуватися в концертний або виставковий зал. Це просто будівля-трансформер нашого часу. Це стане можливо, адже окрім стаціонарних трибун планується зведення і розсувних трибун.

Нехай швидше будують даний спорткомлекс з дотриманням всіх нормативів. З функціонування такої споруди, у нашому місті значно зросте кількість спортивних, культурних, світських та мистецьких заходів.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.