Четвер, 28 Березня, 2024

Як на Рівненщині контролюють перебування людей у парках?

Вже з 3 квітня в Україні діють посилені карантинні правила, які забороняють перебування в людних місцях, а в тому числі і в парках. Від 6 квітня працівники правоохоронних органів міста Рівного контролюватимуть як громадяни дотримуються обмежувальних заходів. Як повідомляє джерело «Рівне медіа», вчора працівники патрульної поліції зафіксували 127 протоколів на осіб, які порушують обмежувальні засоби, пише rivne-future.com.ua.

Нагадаємо, що без нагальної потреби не варто виходити на вулицю; заборонено гуляти компанії більш як дві особи (винятки становлять службова необхідність та супровід батьків з дітьми), а при цьому обов’язково дотримуватись дистанції мінімум 2 метри. Не дозволено відвідувати парки, сквери тощо; тепер з собою потрібно мати документи, що засвідчують особу, та захисні засоби (маски, рукавиці тощо).

Працівники рівненської поліції не лише контролюють виконання карантинних вимог, але й проводять роз‘яснювальні бесіди з населенням. Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини, вчора правоохоронці виконували такі обов’язки в парку Шевченка та на «Лебединці» у Рівному.

Нагадаємо, що недотримання обмежувальних заходів вважається адміністративним порушенням. Покарання відбувається у вигляді штрафу від 17 до 37 тисяч гривень.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.