П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Агенція регіонального розвитку Рівненщини прозвітувала за півроку своєї роботи

Агенцію місцевого розвитку було створено з метою залучення інвестицій, інтеграції і просування за кордоном, а також формування комплексного бачення розвитку області. Створила її Рівненська ОДА і облрада, пише rivne-future.com.ua.

Як розповідає керівник агенції Олександр Процюк, спеціалісти установ пройшли навчання по проектному менеджменту і набралися досвіду у роботі таких самих організацій за кордоном. Відтак, обласні органи влади подали заявку на реалізацію грантової Програми співробітництва «Грузія – Молдова – Україна». В її рамках планують отримати унікальне спеціалізоване програмне забезпечення COMFAR. Дане ПЗ дозволить більш якісно готувати проектні заявки для
співпраці з європейськими фондами.

Також агенція буде працювати в організації заходів програми «Туристика 2018». Головна мета комунікаційних заходів – підвищення кваліфікації і компетентності працівників у цій галузі. Для представників об’єднаних територіальних громад
цьогоріч було проведено семінар “Сучасний брендинг територій”. У 2019 головним пріоритетом органів влади стане співпраця з донорськими організаціями, а також написання проектних пропозицій.

Також Олександр Процюк розкрив плани на наступне півріччя. Серед них – написання проектних пропозицій, співпраця з донорськими організаціями. Однією з таких пропозицій стане створення «Наукового парку «Інноваційні технології Рівненщини». Це буде платформа для більш ефективної взаємодії науковців, бізнесу, громадськості. Створення спеціального робочого хабу є також одним із завдань на прийдешній 2019 рік.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.