Середа, 1 Травня, 2024

Стартапери зможуть отримати допомогу від держави для своїх проектів і ідей

Стартаперам необхідно подати до 31 березня 2019 заявку, через спеціальний портал Державної інноваційної фінансово-кредитної установи. Після подачі заявки стартапери мають можливість взяти участь у конкурсі і отримати грантову допомогу, яка буде реалізовуватися в 2 етапи, пише rivne-future.com.ua.

Подані ідеї і проекти повинні відповідати усім критеріям і напрямкам конкурсу.
Основні критерії конкурсу

  1. Впровадження енергоефективних проектів, ресурсоощадних технологій.
  2. Освоєння альтернативних джерел енергії.
  3. Розвиток сучасних інформаційних, комунікаційних технологій і робототехніки.
  4. Освоєння сучасних технологій високотехнологічного розвитку транспортної системи, судно і авіабудування, космічної галузі, військової техніки і сучасного озброєння.

Відбір ідей і проектів буде справедливим, прозорим і зрозумілим для всіх і проходитиме в 2 етапи. Перший етап передбачає створення бізнес-моделі і підтримку ідеї, проведення всіх необхідних досліджень, презентацію матеріалів і надаватиме послуг на суму 500 000 грн. Другий етап є, по суті, кінцевим та формуючим, адже під час нього стартапер зможе сформувати статутний капітал власної компанії, залучивши для нього до 2 млн. грн. від держави, в особі Державної інноваційної фінансово-кредитної установи та інвестора на таку ж суму.

Всю детальну інформацію щодо проведення конкурсу можна отримати звернувшись до Західного регіонального представництва Державної інноваційної фінансово-кредитної установи за адресою: м. Рівне, вул. 16 Липня, 10, тел./факс: +38 (0362) 26 35 61, +38 (0362) 26 57 63, e-mail: [email protected].

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.