Четвер, 25 Квітня, 2024

Фітнес-браслет чи смарт-годинник – що купити?

Сучасний ритм життя диктує нам динамічні умови і часом бракує часу для буденних речей. Перебуваючи постійно в русі, ми часто забуваємо слідкувати за правильністю свого харчування, не стежимо за заняттями спортом, через що часто втрачаємо хороше самопочуття та струнку фігуру. На допомогу тоді прийде гаджет сучасності – фітнес-браслет.  

Сьогодні фітнес-браслет виконує цілу низку корисних функцій, багато в чому заміняючи нам інші гаджети. До прикладу, якщо переглянути огляд фітнес-браслета fitbit charge 3, переконаєтеся в тому, наскільки фітнес-браслети є багатофункціональними та універсальними приладами сучасності. 

В той же час не менш універсальними приладами є смарт-годинники – пристрої, які ні в чому не поступаються фітнес-браслетам. До прикладу, годинник smart watch (лідер за продажами) виконує ті ж функції, що й фітнес-браслет. Нічим не поступаються за функціоналізмом і годинники elari kidphone 2 – пристрій сучасності, який допомагає батькам пильнувати своїх дітей і не дає малятам загубитися: такий годинник точно буде в нагоді гіперактивним дітям та надзвичайно обачним батькам.  

Схожі за функціоналізмом, ці пристрої часто створюють проблему для покупців, адже доводиться добряче подумати, що краще купити – фітнес-браслет чи смарт-годинник.  

Особливості фітнес-браслетів 

Головна особливість фітнес-браслетів полягає в тому, що вони відстежують біологічні показники свого власника. Спеціальний датчик, яким обладнано фітнес-браслети, веде підрахунок різних показників людського організму, аби допомагати людині дбати про своє здоров’я, фігуру та хороше самопочуття. 

фитнес-браслет

Фітнес-браслети також можуть (залежно від виробника та конкретної моделі) виконувати різноманітні додаткові функції: 

  • Передачу даних на мобільний пристрій власника; 
  • Пристрій може виконувати функцію пульсометра (відстежує зміни в серцебитті); 
  • Підрахунок кількості пройдених за певний період часу кроків; 
  • Визначення рівня кисню; 
  • Підрахунок спалених в ході спортивних занять калорій; 
  • Відстеження змін температури організму; 
  • Відстеження змін вологості організму. 

Дуже популярною є функція постановки мети, коли пристрій допомагає вам слідкувати за ефективністю вашої роботи над собою, а ще – функція контролю сну та будильник.  

Фітнес-браслети підійдуть найбільше спортсменам та тим, хто слідкує за здоровим стилем життя.  

Чим особливі смарт-годинники? 

Дуже часто смарт-годинники називають непотрібним гаджетом, бо він начебто вміщує функції телефона, планшета та айпада в одному приладі. Часто-густо це відлякує покупців від купівлі саме смарт-годинників – мовляв, навіщо купувати годинник, якщо можна просто придбати айпад. Однак смарт-годинник – досить корисна річ, яка виконує важливі функції: 

  • Прийом телефонних дзвінків; 
  • Робота з телефонною книгою; 
  • Прокладання маршруту подорожі; 
  • Ввід голосових повідомлень; 
  • Відтворення музичних файлів; 
  • Функція фітнес-трекера. 

смарт-часы

 

Смарт-годинники вміщують в одному приладі і пульсометри, і вимірювачі кроків, і систему підрахунку кроків. Фактично, багато в чому вони дублюють фітнес-браслети, однак основний акцент приладу зроблено на виконанні функцій зв’язку. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.