Вівторок, 19 Березня, 2024

До кінця цього року навколо Рівного почнуть будівництво об'їзної дороги

Навколо нашого міста незабаром має з’явитися об’їзна дорога, покликана допомогти місту у збереженні покриття вулиць міста від пошкоджень, матиме на меті сприяти підвищенню безпеки дорожнього руху, а ще – поліпшити екологічну ситуацію в місті і вивести місто Рівне на новий рівень розвитку як важливого транспортного вузла, пише сайт “Рівне Майбутнього”. 

Так, цими днями повідомили, що будувати об’їзну дорогу довкола Рівного почнуть вже до кінця поточного року. Петро Удовиченко, керівник Служби автомобільних доріг у Рівненській області, підписав договір про початок першої черги будівельних робіт проєкту з переможцем тендеру. До слова, переможцем тендеру на будівництво масштабної об’їзної дороги навколо Рівного є Олександр Петренко – керівник білоруської компанії. Саме ця компанія запропонувала найнижчу ставку, яка й виграла тендер.  

Перша черга будівельних робіт передбачає виділення понад 740 мільйонів гривень з державного бюджету. Зазначимо, що перша черга робіт передбачає облаштування дороги, протяжністю в 14,2 кілометра. Перша черга об’їзної дороги – шестикілометрова ділянка дороги, яка бере початок від дороги Городище-Рівне-Староконстянтинів до шляху Ходоси-Кустин.  

Далі проєкт передбачає створення транспортної розв’язки біля населеного пункту Малий Житин –  тут має з’явитися нова ділянка, яка вестиме до села Хотин. Також проєкт передбачає реконструкцію кількакілометрової ділянки до Рівнеазоту.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.