П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На вулицях Рівного їздитиме новенький тролейбус

Останнім часом українські міста працюють активно над оновленням старого громадського транспорту та закупівлею нового транспорту, аби мешканцям міст поїздки у громадському транспорті приносили максимальний комфорт та задоволення. Цими днями наше місто здійснило закупівлю ще одного новенького тролейбуса, пише “Рівне Майбутнього”.  

Директор ЛКП “Рівнеелектроавтотранс” Валентин Ткачук також розповів про те, що найбільш ймовірним маршрутом для новенького тролейбуса стане маршрут №3, який прослідкує від міського Мототреку до Залізничного вокзалу Рівного.  

На цьому у місті зупинятися не планують – кажуть, що вже наступного місяця очікують на прибуття ще одного новенького тролейбуса, як і передбачає договір. Натомість попередників сучасних тролейбусів, два старенькі тролейбуси, планують списати з автопарку, адже ті вже давно відпрацювали своє і не повинні виходити на міські маршрути.  

Новенькі тролейбуси – справжня знахідка для Рівного. Вони цілковито відповідають усім сучасним стандартам та вимогам: 

  • Низький рівень підлоги; 
  • Відкидний пандус з орієнтацією на пасажирів з обмеженими можливостями; 
  • Наявність місця для людей з візочками.  

Крім того, у водія транспорту у користуванні кондиціонер, а зовні тролейбус зі всіх сторін обладнаний інформаційними табло.

Фото: “7 днів”

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.