Середа, 24 Квітня, 2024

У центрі Рівного відкриють пішохідний міст?

Відомо, що нині тривають завершальні будівельні роботи на площі Короленка в обласному центрі. Тривають вони перед торговим центром. Далі розповість про це детальніше “Рівне Майбутнього”.

На даному етапі будівельники завершують встановлення нічного освітлення та прибирають будівельні щити. Згодом звідси приберуть й будівельне сміття. Місце будівництва постійно оглядає директор торгового центру. 

Розташований пішохідний міст над підземним поверхом торгового центру. Конструкцію з боків прикриють спеціальним склом, яке не буде заважати пішоходам. 

Також на площі Короленка, неподалік пішохідного мосту, встановлять кіоски, які будуть гармонійно вписуватися в концепцію загального вигляду площі. В одному із них будуть продавати бельгійські вафлі та морозиво, в іншому – рівняни та гості міста матимуть змогу придбати гарячі напої.

Коли офіційно будуть відкривати пішохідний міст, по якому рівняни перетинатимуть вулицю Соборну в сторону площі Короленка, поки невідомо. Однак подейкують, що це відбудеться найближчим часом. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.