Субота, 27 Квітня, 2024

Попалися: відтепер номери телефонів тих, хто заклеює стовпи в Рівному, блокуватимуть

У багатьох українських містах доволі гостро стоїть питання з розміщенням незаконної реклами – її розклеюють на стовпах, зупинках громадського транспорту, на деревах у парках, скверах та дворах, у під’їздах будинків. Така реклама є незаконною, а ще – вона забруднює міста, пише Рівне Майбутнього.  

Та у Рівному придумали, як побороти незаконну рекламу. Відтепер про нелегальне розміщення рекламних оголошень та листівок рівняни можуть повідомляти на офіційній сторінці Рівненської міської ради та її виконавчого комітету. 

Зазначається, що інформацію потрібно вказувати у приватних повідомленнях, прикріплюючи також фотодокази і також – окремо вказувати номери телефонів таких рекламодавців. Далі ця інформація потраплятиме до УЖКГ, після чого тут будуть якось впливати на таких недобросовісних рекламодавців. 

Якими ж будуть ці засоби впливу? Планується, що такі номери, які вказані на оголошеннях, включать до цілодобової програми автодзвону. Таким чином, ці номери будуть блокувати і самих рекламодавців змушуватимуть самостійно забирати свої оголошення у місті.  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.