Вівторок, 16 Квітня, 2024

Кому очікувати підвищення зарплат на Рівненщині?

Станом на сьогоднішній день грошових доплат у Рівненській області варто очікувати вчителям, які пройшли сертифікацію. Відомо, що вже з першого місяця нового року розмір доплати становитиме 20% посадового окладу. Більше про це розповість Рівне Майбутнього

Рівненська область налічує тридцять одного вчителя, які сертифікацію пройшли успішно. Починаючи з січня доплату вони отримуватимуть протягом трьох років. Саме такий термін дії має сертифікат, який вручили педагогам нашого краю.

Сертифікацію в минулому році проходили вчителі ледь не з усіх куточків області. За словами начальника управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Григорія Таргонського, це високий показник готовності вчителів йти в ногу з часом й зробити навчання школярів ще кращим.

До слова, в поточному році сертифікацію пройти можуть вісімдесят п’ять вчителів, які викладають у початкових класах. Однак необхідно поспішити, оскільки реєстрація триває до тридцять першого січня. За детальною інформацію можна звернутися в управління Рівненської облдержадміністрації. 
 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.