Четвер, 25 Квітня, 2024

У Рівному центральну вулицю хочуть зробити пішохідною

Вулиця Соборна в обласному центрі й знову петиція на сайті міської ради. Тільки цього разу просять не закрити для проїзду транспорту, а взагалі зробити пішохідною. Далі розповість Рівне Майбутнього.

Днями на сайті міської ради Рівного з’явилася нова петиція, автором якої є рівнянин Володимир Луцишин. У ній чоловік просить змінити цільове призначення дороги по вулиці Соборній. А саме від перехрестя вулиць Соборна та Петра Дорошенка до перехрестя із вулицею Княгині Ольги, зробити її виключно для пішоходів. 

На думку автора петиції це позбавить не лише рівнян, а й гостей міста від незручностей. Адже саме через громадський транспорт люди не можуть вільно прогулюватися й милуватися краєвидами та архітектурою міста. Голосування за таке прохання на сайті триватиме до двадцять восьмого березня. 

Нагадаємо, що на сайті міськради неодноразово реєстрували петиції із проханням у певні години заборонити вулицею Соборна курсувати усім транспортним засобам, окрім громадського. Вперше петиція із таким проханням набрала необхідну кількість голосів, однак вулицю так і не закрили. Коли ж петицію із таким проханням зареєстрували ще раз, це викликало чимало обурень у соціальних мережах. Оскільки таке закриття зможе “паралізувати” чимало інших вулиць міста. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.