Субота, 27 Квітня, 2024

Назад у минуле: вулиці Рівного просять повернути історичну назву

На сайті міськради обласного центру рівнянин Климчук Андрій Миколайович зареєстрував нову петицію. Рівнянин просить повернути сучасній вулиці Лермонтова її старовинну назву імені князів Любомирських, пише Рівне Майбутнього

Чоловік переконаний, що князі Любомирські зробили чималий вклад в розвиток історії обласного центру. Саме за рахунок їхніх коштів у місті збудували гімназію й багато іншого. Тому жителі міста повинні не забувати тих, хто доклав чимало зусиль для розвитку Рівного.

Відомо, що у міжвоєнний період вуличка, яка вела в напрямку палацу, мала назву князів Любомирських. Тому на думку Климчука Андрія, доцільно було вшанувати іменний рід назвою вулиці у місті. Це найменше, що можна зробити для збереження нашої історії.

Нагадаємо, для того, щоб петицію розглянули міські обранці, вона повинна набрати триста голосів. Якщо ви підтримуєте ідею рівнянина, голосуйте за дану петицію. Віддати голос за неї можна зареєструвавшись на сайті міської ради до восьмого лютого.  До кінця голосування залишилося ще сімнадцять днів.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.