Вівторок, 30 Квітня, 2024

Рівняни хочуть аквапарк у місті

Двадцять восьмого січня на сайті міськради обласного центру з’явилася нова петиція. Жителька міста Рівного Юхимець Дарина просить збудувати на території міста аквапарк.Пише Рівне Майбутнього.  

Жінка переконана, що в обласному центрі є чимало місць, де можна відпочити не лише дорослим, а й дітям. Однак наявність аквапарку заохотить до активного відпочинку чимало містян та жителів області.

Крім того, це могло б стати унікальним місцем для відпочинку гостей Рівного й з іншим міст. Адже аквапарк є прекрасним місцем для відпочинку у любу пору року й погоду за вікном.

На сайті міської ради голосування за петицію під номером 514 буде тривати до 15 березня. На розгляд міських обранців вона потрапить після того, як набере три сотні голосів.

У соціальних мережах триває активне обговорення даного прохання, однак чи підтримають таку ініціативу жителі міста, поки що невідомо.

Аквапарки в інших містах України користуються величезною популярністю не лише серед дітей, а й дорослих. Для того, щоб активно відпочити рівняни, зазвичай йдуть до інших міст.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.