Вівторок, 19 Березня, 2024

У Рівному розпочнеться будівництво дитячого садочка на Коновальця

Нарешті жителі мікрорайону північний, що у місті Рівному, можуть полегшено видихнути. Особливо мамусі і татусі, які втомилися перебувати у довжелезних чергах дошкільних навчальних закладів. Далі розповідає «rivne-future.com.ua».

Будівельні роботи на Коновальця 16 у Рівному розпочнеться в цьому році. Про це стало відомо на презентації проекту «Велике будівництво».

Даний садок потрапив у список фінансування з ДФРР. Таким чином будівельні роботи розпочнуться у цьому році, а планується їх завершення у 2021 році.

7 млн гривень надасть Фонд, а 8,5 – обласний та міський бюджет. Цей проект неодмінно потрібно було почати у цьому році, якщо цього не станеться дошкільний навчальний заклад міг і не потрапити у список фінансування.

Згадаємо, що загальна вартість проекту – 130 мільйонів гривень. У минулому році місто надало 3 мільйони гривень на підготовчі роботи. У грудневий список ДФРР цей дитячий садочок не зміг потрапити, тому і не було зрозуміло, чи буде продовжено його будівництво на мікрорайоні Північний.

Даний мікрорайон давно потребує дошкільного закладу. Адже там проживають багато сімей з маленькими дітками. А про черги у державні дитячі садочки вже ходять легенди. Надіємося, що недобудована будівля на Коновальця 16 невдовзі наповниться дитячим сміхом та щирими емоціями.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.