Четвер, 28 Березня, 2024

Від завтра у Рівному запрацює об'єднаний штаб допомоги

Вже кілька днів в Україні, фактично, призупинилося життя у зв’язку з введенням карантинного режиму, пише rivne-future. Однак призупинення активності багатьох закладів і тимчасове закриття багатьох установ не означає, що всі сидітимуть і нічого не робитимуть.  

Саме в такий час найкраще – зайнятися благодійністю, подбати не тільки про здоров’я своїх рідних, власний стан, а й про тих, хто нас оточує і також чекає на допомогу, яку не має звідки отримати.  

Нашої допомоги щоденно потребують люди похилого віку, люди з інвалідністю, матері з маленькими дітьми. Окрім слів підтримки, ці люди потребують і цілком реальної допомоги – очікують на цілком реальні кроки та вчинки. Саме тому вже від завтра, 19 березня, в Рівному розпочне свою роботу об’єднаний штаб допомоги, як повідомив народний депутат Дмитро Соломчук. 

Саме Дмитро Соломчук ініціював створення такого штабу допомоги в нашому місті. Долучитися до роботи організації і допомогти ближнім закликають волонтерів, підприємців та політиків. Спільно з допомогою небайдужих рівнян депутат сподівається допомогти тим, хто не може забезпечити себе всім необхідним на час карантину в країні.  

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.