П’ятниця, 29 Березня, 2024

Як працюватимуть ЦНАПи на Рівненщині під час карантину?

Для того, аби знизити ризики поширення захворювання COVID-19, рівненські ЦНАПи розпочинають працювати за новим режимом, пише Рівне Майбутнього. Так, через загрозу епідемії коронавірусної інфекції ЦНАПи розпочинають роботу в обмеженому режимі. 

Що передбачає такий обмежений режим роботи? Перш за все, мова йде про скорочення графіку прийому громадян, аби зменшити навантаження та час перебування в приміщенні працівників. Натомість деякі ЦНАПи взагалі планують тимчасово обмежити прийом клієнтів.  

Для того, аби приміщення рівненських ЦНАПів регулярно дезінфікувалися, адміністрація впровадить спеціальні перерви в роботі, аби в цей час приміщення проходили обов’язкову дезінфекцію.  

В рівненські ЦНАПи пропускатимуть тільки тих громадян, у яких буде захисна маска на обличчі.  

Зазначимо, що у ЦНАПах Рівного та Вараші (Рівненська область) ввели спеціальні обмеження, аби зменшити ризики поширення захворювання. Там одночасно в приміщенні установи не може перебувати більше десяти відвідувачів. Всі інші центри надання адміністративних послуг пропускають лише по двоє людей, аби забезпечити максимальний захист населення.  

Деякі ж рівненські ЦНАПи впровадили прийом документів, який буде відбуватися на вході до установи, а на вході в окремі ЦНАПи планують здійснювати скринінг відвідувачів.  

Тим не менше, наголошуємо, що на час карантинного режиму краще взагалі не покидати домівки і не відвідувати такі заклади, тільки за виключних потреб відвідувати подібні установи. Пам’ятайте, що такі заклади працюють і в телефонному режимі, тому консультацію стосовно того чи іншого питання можна отримати саме по телефону. До того ж, деякі послуги доступні в онлайн-режимі і для цього не потрібно покидати межі своєї домівки.  

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.