Субота, 27 Липня, 2024

Сміттєзвалище поливають водою, щоб запобігти виникненню пожеж

Від сьогодні, 28 квітня, працівники комунальних служб міста Рівного розпочали проводити заходи, які спрямовані на уникнення пожеж на рівненському сміттєзвалищі. Оскільки паління сміття супроводжується шкідливими викидами в атмосферу та повітря, нищить навколишнє середовище, а це негативно впливає не лише на життєдіяльність людини, але й на її здоров’я. То для того, щоб уникнути виникнення пожеж на сміттєзвалищі у Рівному їх поливають водою, пише rivne-future.com.ua.

Наразі температура повітря зростає, опадів практично немає. Тому зволоження технологічних карт на сміттєзвалищах дозволить запобігти утворенню пожеж через природні умови та людську недбалість. Проведення таких робіт відбувається за допомогою спеціальної техніки та новозбудованого водогону. Про це на своїй соціальній сторінці у мережі Facebook повідомляє міська рада міста Рівного та її виконавчий комітет.

Проте на наступні дні прогнози погоди показують дощові опади. Надіємось, що вони також сприятимуть тому, щоб унеможливити утворення пожеж не лише на сміттєзвалищах, але й на інших територіях.

Нагадаємо, що останнім часом рівняни активно порушують закон, тому що підпалюють суху траву, після чого утворюються значні пожежі, ліквідація яких займає безліч часу та зусиль. Тому для того, щоб зберегти довкілля, тваринний світ та власне здоров’я, закликаємо жителів Рівненщини відповідально віднестись до цієї проблеми.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.