Четвер, 25 Квітня, 2024

На ЖК "На Щасливому" кипить робота: триває будівництво нової дороги

Завершився перший етап будівництва дороги, яка сполучатиме мікрорайон ЖК “На Щасливому” з вулицею Студентською. Організував та наполегливо продовжує реалізувати свої плани Віктор Шакирзян та компанія “Захід Трансбуд”. Про це стало відомо з відеоматеріалу.

Цей проект сприятиме розвантаженню великої вулиці Чорновола, на якій кожного дня можна побачити довжелезні затори та численні дорожньо-транспортні пригоди у години пік. 

З журналістами “rivne-future.com.ua” поділилася своїми враженнями від будівництва такої дороги жителька ЖК “На Щасливому” Юлія: “Всі з нетерпінням чекають на відкриття дороги, адже завдяки такому сполучення всі мешканці району зможуть легко та швидко потрапити в центр міста”.

Нова та сучасна дорога суттєво зекономить час та збереже нерви водіїв. Вона стане прикладом для інших забудовників. А саме, швидкою та якісною роботою. 

Наразі зроблено відрізок дороги протяжністю більше 1 кілометра. Вже є проект будівництва, який остаточно з’єднає ЖК “На Щасливому” з вулицею Студентською. 

Не залишить Віктор Шакирзян та компанія “Захід Трансбуд” у занедбаному стані пішохідну зону навколо новенької дороги. Для любителів велоспорту теж є прекрасна новина: буде організовано декілька велодоріжок по-ліву і по-праву сторону дороги. 

Таким чином пересуватися з комфортом зможуть не тільки водії транспортних засобів, а й прості громадяни та діти. 

Повне завершення будівництва та здача об’єкта в експлуатацію планується до 1 вересня цього року. 

За словами Віктора Шакирзяна, це надзвичайно важливий проект, адже він показує, що схожі проблеми Рівного можна вирішувати і швидко, і, що саме головне, якісно. 

Мешканці ЖК “На Щасливому”, сусідніх районів та всі рівняни чекають з нетерпінням появи нового транспортного сполучення з вулицею Студентською. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.