П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На Рівненщині хочуть створити науковий парк «Інноваційні технології»

Як і кожне місто, Рівне хоче вийти на європейський рівень та як можна ближче наблизитись до умов закордону. Для пришвидшення таких планів Рівненська облдержадміністрація заснувала організацію, яка повинна формувати комплексне бачення розвитку області також залучати інвесторів та просувати регіон за кордоном, пише rivne-future.com.ua.

Фахівці організації пройшли попередньо відповідне навчання проектного менеджменту та переймали досвід аналогічних організацій за межами країни. Організація подала заявку на реалізацію гранту Програми співробітництва «Грузія – Молдова – Україна». Завдяки грантовій підтримці організація планує отримати ліцензоване спеціальне програмне забезпечення COMFAR, яке в свою чергу дасть змогу готувати якісніші проектні заявки для міцнішої співпраці з європейськими фондами. Керівником організації є Олександр Процюк.

Наразі організація долучилася до організації форумів «Туристика 2018» та до міжнародних форумів аграрного та авіаційного спрямування. Головною метою участі в цих форумах є підвищення компетентності та набуття нових знань фахівцями в вище зазначених галузях . Для представників об’єднаних громад фахівці організації провели семінар на тему: «Сучасний брендинг територій». В ході семінару було презентовано сучасні інструменти просування своєї території

Голова організації Олександр Процюк зазначив, що його агенція планує співпрацю з відомими донорськими організаціями. Ще однією з ланок роботи організації стане створення наукового парку з назвою «Інноваційні технології Рівненщини». Це буде платформа для більш ефективної та якіснішої взаємодії бізнесу, науковції та громадськості.

Представники Наглядової ради агенції рекомендували долучатися організації до створення стратегічного перспективного плану на 2019-2012 роки. Також планується ще створити хаб, який може стати своєрідним майданчиком для тих хто хоче працювати над реалізацією ініціатив у регіональному розвитку.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.