Середа, 24 Квітня, 2024

Підтримай наших: на Рівненщині запустили челендж #РІВНяйсянавласнЕ

У нашому місті та в різних куточках області є багато виробників різноманітної продукції, які відомі кожному рівнянину. Далі розповідає “rivne-future.com.ua“.

Народна депутатка з Рівного Соломія Бобровська та очільник “Голос. Рівненська область” Роман Денисюк організували у Мережі челендж, який називається “РІВНяйсянавласнЕ”. 

Основна мета челенджу – закликати місцевих жителів підтримувати виробників-підприємців улюбленої Рівненщини. 

Соломія Бобровська та її команда створили список торгових марок області, який допомагали підготувати рівняни. Список відкритий. Туди зможуть потрапити усі, про кого нагадають жителі Рівненщини та обласного центру. 

Ще одним завданням челенджу є допомога підприємцям-виробникам в умовах карантину та обмежувальних заходів. У цей важкий карантинний період підприємці зазнають величезних втрат та збитків. А успішна та продуктивна робота місцевого середнього та малого бізнесу – можливість своєчасно поповнювати бюджет міста та області. 

Яким чином кожен охочий зможе допомогти місцевому бізнесу? 

  • здійснити безкоштовну промоцію;
  • купувати товари власного виробництва;
  • взяти участь у челенджі.

Алгоритм елементарний:

  • викласти фото – чи відеоматеріали з товарами рівненської торгової марки;
  • зробити короткий опис, чому ви обрали саме цей товар;
  • поставити хештег #РІВНяйся_на_власнЕ;
  • зазначити в коментарях, які торгові марки або виробників Рівненщини ви ще знаєте. 

Можна уявити, що зараз переживає бізнес у період карантинних обмежень. І як важливо виробникам та підприємцям відчувати справжню підтримку та допомогу від небайдужих громадян. За допомогою челенджу можна швидко та масово поширювати інформацію. Допис поширюється, люди пишуть про торгові марки, які маловідомі широкому загалу.

Організатори проекту закликають представників місцевої та обласної ради створювати такі ж програми-аналоги. Поки цього не сталося жителі Рівного та області власними силами будуть допомагати місцевим підприємствам-виробникам. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.