Вівторок, 30 Квітня, 2024

У Рівненському ЦНАПі – нова послуга

Для зручності та більшого комфорту жителів Рівненщини, а також для того, щоб зменшити кількість відвідувань, Центр надання адміністративних послуг у Рівному ввів нову послугу, пише rivne-future.com.ua.

Від сьогоднішнього дня рівнянин, якому виповнилося чотирнадцять років, може одночасно оформити як і паспорт громадянина України, так і отримати ідентифікаційний код.

Така послуга називається «ID-14 2в1» та станом на 4 червня 2020 року нею вже скористалося шість рівнян. Про це говорить директорка Центру надання адміністративних послуг у Рівному Наталія Хомич.

Також очільниця ЦНАПу додає, що така послуга є доступною лише для тих громадян, які вперше звертаються за виготовленням українського паспорта.

Також Наталія Хомич пояснює в чому полягає зручність нової послуги.

Рівнянам вже не прийдеться окремо ходити в інші установи, наприклад, у податкову, замовляти ідентифікаційний код та ще й чекати на нього майже тиждень, а потім знову звертатися в ЦНАП або Міграційну службу України.

Це все тепер можна зробити одночасно та в одному місці. Ідентифікаційний номер присвоюватимуть автоматично, але лише після згоди клієнта. Варто зауважити, що така послуга є абсолютно безкоштовною.

Нагадаємо, що термін виготовлення першого паспорта громадянина України становить двадцять робочих днів.

Якщо ви бажаєте скористатися новою послугою Центру надання адміністративних послуг у Рівному «ID-14 2в1», здійсніть попередню реєстрацію на офіційному сайті Рівненського ЦНАПу.

Саме такі послуги не лише значно заощаджують час рівнян, але й економлять ресурси та дозволяють зберегти власне здоров’я. У зв’язку з стрімким розповсюдженням коронавірусної інфекції, потрібно уникати місць, де можливе скупчення людей. А в таких установах їх кількість зазвичай є немалою.

Нагадаємо, що для користування новою послугою у ЦНАПі потрібно заздалегідь зареєструватися.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.