Субота, 27 Квітня, 2024

Будівельники почали руйнувати ринок на Замковій

Коли заходиш на речовий ринок, що у центрі міста, то одразу ж з`являється відчуття, що сьогодні його останній день: багато підприємців не працюють, на кіосках висять таблички «Зачинено», покупців стає все менше і менше. Особливо гнітючою є ця картина у будній день. Епоха розквіту речового ринку безповоротно канула в минуле, зараз у місті є багато комфортних та затишних місць для здійснення шопінгу. Далі розповідає «rivne-future.com.ua»

На речовому ринку, що на вулиці Замкова, вже почали працювати будівельники. Правда, вони ще не будують, а лише руйнують кіоски підприємців. Розпочалися ці роботи з тих, які знаходяться в останніх рядах ринку.

Ці дії будівельників, які є кінцем речового ринку, обіцяли розпочати восени минулого року.

Одразу весь ринок закривати не будуть, тому продавців, які проявлять бажання залишитися тут, переміщатимуть залежно від того, де буде вільний простір для торгівлі.

До речі, надзвичайно швидко завершили всі будівельні роботи офісного приміщення біля ринку на Замковій. Хоча стояло непорушним роками. На даний момент вже і надпис на будівлі з`явився – «Оренда». Мабуть приготували нові місця базарникам, які лишилися місць для торгівлі.

Речовий ринок орендує 5 тисяч квадратних метрів. Вже розроблено план забудови цієї площі, за яким тут планують звести п`ять величезних, бетонних будинків. Один із них стане торговим центром на 10 тисяч квадратних метрів. Стартує будівництво від стадіону «Авангард» – місця, де мала кількість торговців і найбільше порожніх місць.

Торговцям пропонують місця на ринку Дикого. З якої сторони на нього не подивишся, скрізь він занедбаний та потворний. Проте, поки що, міська влада не має змоги кудись перенести ринок Дикий.

Сподіваємося на те, що люди, які лишилися місця заробітку знайдуть його на іншій території і не будуть виїжджати за пошуками кращої долі за кордон.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.