П’ятниця, 18 Жовтня, 2024

ЦУМ у Рівному буде «новим»

Як повідомляє https://rivne-future.com.ua, закриття головного універмагу міста стало однією з перших тем обговорень жителів міста Рівне. 30 травня 2019 року є останнім днем роботи всіх торгових точок в універмазі. Шестиповерхова будівля містила в собі найрізноманітніші сфери продажу: гіпермаркет «Dubok», супермаркет «ЕКОмаркет», ювелірні магазини і т.д. Всі були змушені тимчасово звільнити свої орендні місця.  Проте договори про оренду всіх орендаторів були продовжені без будь-яких заперечень.

Будівля універмагу була продана. Власником ЦУМа став волинський підприємець, який є вже власником декількох великих торгових установ на Волині та у Львівській області.

Тож 21 вересня 2018 року ТЗОВ «Рівне ЦУМ» було зареєстровано за адресою 43026, Волинська обл., місто Луцьк, ВУЛИЦЯ ЄРШОВА, будинок 11. Його директором є Павло Міщу. У його підпорядкуванні є Товариство з обмеженою відповідальністю “Спектр Центр” .

Наприкінці січня 2018 року «Спектр Центр» згаданий у статті видання «Волинь Online». Видання повідомляло, що фірма користувалася земельною ділянкою на вулиці Привокзальна в Луцьку майже два роки, не підписавши договори оренди землі та не оплачуючи орендну плату. Це завдало втрат міській раді Луцька на суму 1,201 мільйона гривень. Дитячий садок, обіцяний власниками, на цій ділянці «Спектр Центр» так і не побудували. 

Із власних джерел https://rivne-future.com.ua дізналися, що ремонтні роботи будуть проводитися як внутрішні, так і зовнішні. Оновити будівлю вже давно потрібно, адже зовнішній вигляд ніхто не змінював ще з перших років незалежності України.  Загалом планують прирівняти рівненський ЦУМ до луцького ЦУМа, який після пожежі став одним із креативних та сучасних торгових центрів України.

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.