Четвер, 25 Квітня, 2024

Рівненський оптовий ринок сільськогосподарської продукції незабаром з'явиться в області

Новообраному голові Рівненської обласної державної адміністрації енергії не позичати – очільник області вже активно зайнявся боротьбою з нелегальними АЗС, оголосив про плани збудувати індустріальний парк на Рівненщині, а ще – про плани впровадити авіарейси з Рівного до Польщі. Серед планів Віталія Коваля також – облаштування Рівненського оптового ринку сільськогосподарської продукції “Шелен”, пише Рівне Майбутнього.  

За словами очільника області, такий ринок має з’явитися в районі Луцького кільця в Рівному на території, площа якої займає 9,2 гектара землі. Заплановано, що на цій території постане великий оптовий ринок, потужний супермаркет площею в 3,5 тисяч квадратних метрів, а також автостанція на 400 відправлень на добу.  

Очільник області переконаний в тому, що поява такого ринку має принести області багатомільйонні міжнародні інвестиції, а ще – створення великої кількості нових робочих місць, розвиток дорожньо-транспортного та інфраструктурного хабу області. 

Віталій Коваль вже зробив перші кроки у створенні такого сільськогосподарського ринку. Було проведено зустріч з керівником проєкту, директором компанії “Шелен-Україна” Олександром Левшуком, а ще – зі словацьким інвестором Даніелом Гербеком та власником компанії “Флорія Україна” та хлібного заводу “Скиба”.  

Новообраний очільник області переконаний, що реалізація цього проєкту надзвичайно важлива для Рівненщини. Вважає, що за умови належного фінансування такий ринок можна буде ввести в експлуатацію вже за два роки, тому зараз планує зосередитися на пошуках хороших інвесторів. 

Зрештою, своєю непохитною позицією щодо інвестиційної привабливості Рівненської області Віталій Коваль доводить, що гідно несе звання очільника нашого регіону.  

Бажаємо наснаги голові обласної адміністрації! 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.