Субота, 27 Липня, 2024

Швидкісний потяг зупинятиметься у Дубно

На Рівненщині швидкісний потяг «Інтерсіті +» буде робити одну зупинку. Вже з дев’ятого грудня потяг сполученням «Дарниця.Київ – Львів» зупинятиметься на одну хвилину у місті Дубно. Відомо, що зупинку робитимуть в обох напрямках. Далі розповість «rivne-future».

У напрямку зі Львову до Києва потяг прибуватиме у Дубно о 21.20. А у напрямку зі столиці до Львову «Інтерсіті +» буде в Дубно о 7 ранку 25 хвилин.

До слова, це стало можливим завдяки плідній співпраці та домовленості очільника Рівненської обласної державної адміністрації Віталія Коваля та керівника ПАТ «Укрзалізниця» Євгеном Кравцовим. Перемовини велися також із керівництвом регіональної філії «Львівська залізниця» та керівниками «Української залізничної швидкісної компанії».

Як розповів голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, переговори щодо зупинки швидкісного потяга у Рівненській області тривали трохи менше місяця. На думку голови, це стане значним поштовхом у розвитку туризму в нашому краї, адже потяг робитиме зупинку в одному із найтуристичніших міст області. Адже в Дубно є чимало архітектурних пам’яток, які варті уваги не лише туриста із України.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.