Четвер, 25 Квітня, 2024

Безкоштовний проїзд службовими поїздами "Укрзалізниці" для рівненських медиків

Укрзалізниця з 31 березня організовує перевезення медичних співробітників власними службовими поїздами. Усі витрати з проведення перевезень компанія повністю бере на себе. Далі розповідає “rivne-future.com.ua“.

Забезпечення безперебійної роботи економіки, надання допомоги критичним сферам для соціального захисту людей – спільне завдання для всіх галузей господарства, приватного бізнесу. Укрзалізниця, як найбільший перевізник в Україні та відповідальний бізнес, з 31 березня розпочав перевозити безоплатно медичних працівників службовими поїздами. 

Для того, щоб скористатися даним видом транспорту медичному співробітнику необхідно показати службове посвідчення або інший документ, що може підтвердити його роботу у медустанові, а також потрібно обов’язково мати засоби індивідуального захисту – маску, респіратор і рукавички. 

До слова, розклад руху службових поїздів відправлять органам місцевої влади, які, в свою чергу, мають проінформувати медичні заклади про графік руху цього транспорту. Уточнити графік курсування можна за номерами гарячої лінії, за допомогою месенджера сторінки Укрзалізниці у Facebook. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.