П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Віталій Коваль планує відкрити інноваційний логістичний комплекс компанії "Нова пошта" на Рівненщині

Кілька днів тому голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль відвідав інноваційний логістичний комплекс компанії “Нова пошта”, що успішно функціонує вже тривалий час на Львівщині, пише сайт “Рівне Майбутнього”. Віталій Коваль не просто так відвідав комплекс потужної компанії з доставки в Україні, його мета – відкрити такий комплекс і на теренах Рівненської області.  

Зараз Віталій Коваль здійснює переговори з керівниками компанії “Нова пошта” про те, щоб такий же комплекс було зведено і на Рівненщині. Очільник області переконаний в тому, що такий поштовий комплекс дуже гарно впишеться у формат інфраструктурного “хабу” Рівненської області. До того ж, такий комплекс – це гарантія появи сотні нових робочих місць для рівнян.  

Зазначимо, що інноваційний логістичний комплекс на Львівщині запрацював тільки цього року, кілька місяців тому. На будівництво такого терміналу пішло орієнтовно півтора року, його площа становить близько 15 тисяч метрів квадратних. Термінал працює з інноваційним голландським обладнанням, автоматичним сортувальним сервісом від відомої української компанії. Зі сортувальної стрічки посилки завантажуються в автомобілі за допомогою двох десятків телескопічних конвеєрів. Посилки сортуються окремо для 108 напрямків. 

Зараз в інноваційному логістичному комплексі “Нової пошти” на Львівщині працює три сотні робітників. Результат їхньої праці – це обробка більше ста тисяч посилок та вантажів на добу. Обслуговують майже дві сотні відділень компанії, розташованих в області та обласному центрі.  

Таке відділення планують відкрити з метою забезпечення якісної та швидкої доставки великих обсягів вантажу: тут до кінця року хочуть здійснити дві сотні мільйонів поставок. Для цього обов’язковою умовою є належний вклад в інфраструктуру. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.