Субота, 27 Квітня, 2024

Долар стрімко падає, але ціни ростуть: кошторис реконструкції стадіону «Авангард» зростає

Всі рівняни та гості нашого міста з нетерпінням чекають на оновлений, сучасний стадіон «Авангард». Те місце, де можна вболівати за улюблену футбольну команду, дивитися спортивні змагання або просто здійснювати денні або вечірні індивідуальні пробіжки на свіжому повітрі.Далі розповість rivne-future.

У вівторок 10 грудня 2019 року Управління капітального будівництва Рівного надали на загальний огляд доповідь про здійснення переговорної процедури на додаткові роботи по реконструкції стадіону «Авангард» на 82, 58 мільйона.

На даний момент, можна побачити на власні очі, що будівельні роботи повільно, але все ж таки ведуться.

Згадаємо, що спочатку була надана інформація, що під час виконання будівельних робіт виявили, що стан однієї з трибун жахливіший, ніж думали робітники, і що вона підлягає зносу та побудови по-новому плану.

Вартість зміни проекту, яке розробляло ТОВ «Орбіта буд проект» коштувало трішки більше як 1 мільйон. На даний момент отримали всього 190 тисяч.

Дещо насторожує той факт, що такі зміни збільшили кошторис на 40% від вартості початкового проекту.

Гроші отримає організація «Філка», яка стала переможцем тендеру майже на 200 мільйонів. Найближчим часом поповниться капітал на 82 мільйона і немає ніяких гарантій, що ця сума вирішальна.

Все тому, що долар стрімко падає, проте ціни ростуть. Як це не було б сумно.

Хтось взагалі тримає цю справу під контролем? Ні, адже все відбувається на законному рівні, і ще, в нашій країні за це, поки що, ніхто не поніс покарання.

Віримо в те, що скоро в нашому місті засіяє нова, інноваційна, спортивна будівля, яка прослужить багато років і де, зможуть показати гарні здобутки та результати наше майбутнє, процвітаюче покоління. Сподіваємося на грамотне та цільове використання коштів для реконструкції стадіону «Авангард».

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.