Вівторок, 19 Березня, 2024

Більше освітлення: рівняни просять підтримати петиції

Однією з актуальних проблем міста є освітлення. Коли рівняни зачіпають дану тему, мова йде не лише про парки чи місця масового перебування рівнян та гостей обласного центру. Відомо, що проблеми з освітленням також мають й вулиці Рівного. Далі розповість Рівне Майбутнього.  

Днями на сайті міської ради з’явилися дві нові петиції. І вони стосуються саме освітлення міста. В одній із них рівнянка Анастасія Зеленська простить встановити ліхтарі по вулиці Дарвіна. Це необхідно для того аби інші через брак освітлення не робили під будинками туалети. Через те, що вулиця погано освітлюється тут часто трапляються крадіжки й напади на людей.

Рівнянка просить усіх небайдужих підтримати петицію під номером 534 і віддати свій голос за неї до двадцять дев’ятого березня.

Ще в одній петиції рівнянка Валерія Шевчук просить забезпечити належним освітленням пішохідні переходи в обласному центрі. На думку жінки це необхідно для того аби пішоходи почували себе безпечніше у темну пору доби та при поганих погодних умовах. Збір підписів за петицію під номером 540 на сайті міської ради триватиме до шостого квітня включно.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.