Четвер, 18 Квітня, 2024

Якщо буде як в Італії, хворих відправлять в "Електронік" біля Рівного

У Рівному обрали два заклади, де у разі масового захворювання будуть приймати хворих на коронавірус. Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій. Далі розповідає “rivne-future.com.ua“.

Віримо в те, що ситуація в Італії в нас не повториться. Проте потрібно діяти на випередження. Якщо хворих буде дуже багато вже передбачені заклади для них. 

Є дві будівлі для них – це дитячий табір “Електронік” (360,а то і 400 місць можна розташувати) і у крайньому разі – спортивна школа №4.

Вона ізольована, має величезний спортзал, там є санвузли тощо. 

Якщо ж все таки спортшколу доведеться використовувати – міська влада буде шукати матраци. Тому що, на відміну від табора, ліжок у школі немає. 

Крім того, сьогодні прийняли рішення про чергову зміну руху громадського транспорту. Йшлося про вечірні години роботи. 

З пропозицією продовжити рух великих автобусів та тролейбусів звернулися робочий персонал хлібокомбінатів, а також, беручи до уваги перехід на літній час – ввечері транспорт курсувати не з 16,а з 17 до 21 години. 

Комісія також дала доручення міському голові ще раз організувати зустріч з представниками релігійних громад і наполягати на дотриманні карантинних заходів.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.