П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Церемонії одруження проводитимуть у Рівненському органному залі

У Рівному планують запровадити реєстрацію шлюбів у Рівненському органному залі у короткий термін. Закохані, які вирішили скористатися послугою “Шлюб за годину” зможуть узаконити свої стосунки під неперевершену музику органу. Проте, щоб ця ініціатива почала функціонувати у нашому місті управління культури і туризму Рівненської ОДА та Рівненська обласна філармонія перебувають в очікуванні дозволу від управління юстиції. Далі розповідає “rivne-future.com.ua“.

Одруження в Рівненському органному залі може стати візитівкою нашого міста. Тільки уявіть, що під акорди унікального на Західній Україні органу будуть поєднуватися два закоханих серця. Музика, яка лунає у приміщенні Рівненської обласної філармонії неодмінно наповнить їхнє життя нотами кохання, взаємоповаги, вірності та взаємодопомоги. Така церемонія одруження обов’язково запам’ятається нареченим та їхнім гостям. 

Вчора, 1 квітня заступниця начальника Західного міжрегіонального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук та начальниця у відділі ДРАЦСу у Рівненській області перевірили будівлю Рівненської обласної філармонії на дотримання усіх необхідних вимог для запуску пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу. 

Для довідки:

Зал камерної та органної музики є центром музичного життя Рівного та області. Сотні тисяч слухачів, покоління дітей зростають на неймовірних взірцях класичної музики, що звучить в цьому залі багато років поспіль.

Цінність Рівненської обласної філармонії полягає у величезному пласту музики, який складається з доробку геніальних композиторів за останні 500 років.

Естрадні виконавці завжди дарують своїм слухачам заряд позитивних емоцій, а оркестр – неперевершені симфонічні, симфонічно-хорові і камерні програми.

Рівненська обласна філармонія є одним з багатьох майданчиків для діалогу між композитором та людством.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.