Середа, 24 Квітня, 2024

У Рівному відкрили нове футбольне поле

В нашому місті продовжують активно працювати над покращенням умов для спортивного життя молоді, пише Рівне Майбутнього. Так, вчора, 13 листопада, тут відбулося відкриття чергового сучасного футбольного поля. 

Нове футбольне поле у Рівному – це втілення у життя ще одного проєкту громадського бюджету нашого міста, проєкту, який став переможцем минулого року серед інших проєктів, які також конкурували у категорії так званих «великих». Ініціатором та автором проєкту міні-футбольного майданчика став депутат міської ради – Андрій Кузьмич. 

Нове футбольне поле, хоч і формату «міні», вчора урочисто відкрили на території міської загальноосвітньої школи №25. 
Влада та адміністрація школи дуже задоволені відкриттям такого поля, адже це взірець сучасності. Саме поле має штучне покриття, спеціальне і безпечне для дітей. 

У Рівному переконані: такі оновлені спортивні майданчики, футбольні поля, над відкриттям яких зараз працює влада спільно з містянами, стане гарним стимулом для рівнян, аби вести активний спосіб життя, долучатися до спортивного життя рідного міста та країни загалом. В свою чергу, дітлахам, які відвідуватимуть такі майданчики, вже з самого малечку буде прищеплюватися любов до спорту та зацікавлення до активних ігор, що не може не тішити.

Пригадаємо, над реалізацією проєкту створення міні-футбольного майданчика на території міської школи №25 працювало управління освіти. Загальна вартість такого проєкту становить більше 1,2 мільйона гривень. 

Нове футбольне поле вже урочисто відкрили, тож юні рівняни можуть грати в улюблену гру на новенькій території, максимально зручній та комфортній. Сподіваємося, що діти не упускатимуть нагоди і будуть використовувати поле за призначенням, весело і корисно проводячи час зі своїми товаришами. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.