Четвер, 2 Травня, 2024

До Рівного приїхали новенькі тролейбуси

Відомо, що тендер на закупівлю новеньких транспортних засобів був проведений ще наприкінці літа, пише Рівне Майбутнього

Днями міська влада обласного центру проінформувала містян про те, що до Рівного привезли два новеньких тролейбуси марки Дніпро із низькою підлогою. Таке оновлення місту вартувало десять мільйонів гривень. Саме таким громадським транспортом відтепер буде зручно користуватися людям з інвалідністю та мамам із візочками.

У свою чергу керівник «Рівнеелектроавтотрансу» Валентин Ткачук розповідає про те, що на вулицях міста транспортні засоби виїдуть після п’ятдесяти кілометрової обкатки. Нині тролейбуси пройшли лише технічний огляд та перевірку.

Саме через брак кадрів, для обкатки нового транспорту, підприємству довелося набрати й навчити спеціальну групу водіїв. Відомо, що нині заробітна плата у водія тролейбуса становить від десяти до тринадцяти тисяч гривень. Також водії за гарну поведінку та виконання плану мають можливість отримати одноразову грошову винагороду.

До слова, нині у парку підприємства в наявності є сімнадцять новеньких тролейбусів. А всього підприємство налічує вісімдесят сім «рогатих».

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.