П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Рівному в мікрорайон «На щасливому» запустять нову маршрутку

Нарешті це станеться! Маршрутка під номером 61 скоро буде прокладати свій маршрут у мікрорайон «На Щасливому» у м. Рівне. Також автобусів на цьому шляху стане вдвічі більше. Про це повідомило управління транспорту нашого міста. Зараз очікується позитивне рішення від поліції. Далі розповість «rivne-future».

Нині доїхати у «Щасливий» мікрорайон досить проблематично. Варіантів не так багато: власним авто, міжміськими маршрутками, які прямують у Здолбунів та Квасилів або ж міськими маршрутками 61 і 61А.

Самі ж мешканці мікрорайону користуються маршрутками рідко через велику завантаженість, особливо в години пік. Ідеальним варіантом стало б створення нового тролейбусного сполучення. Поки це так і залишилося у планах.

Начальник управління транспорту продемонстрував зміни, які відбудуться у схемі руху маршрутки 61. Зовсім скоро вони будуть заїжджати конкретно у самий мікрорайон. Далі транспорт буде виїжджати на вулицю Новодвірську, на кінцеву.

У поліції підтвердили, що справді на розгляді зараз перебуває нова схема руху маршрутки №61. Надіємося на швидке та позитивне розв`язання цього питання. Адже щоб дібратися до центру з «Щасливого», його мешканці, які не мають власного авто, долають велику відстань пішки до зупинки міського транспорту.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.