Вівторок, 19 Березня, 2024

У Рівному визначили найкращі мікрорайони

При виборі нового помешкання, мабуть головним критерієм є мікрорайон, яка відстань до центру міста, чи розвинена інфраструктура, чи комфортно на його території проживати, пише Рівне Майбутнього.

У Рівному налічується більше 15 мікрорайонів. Людей, які проживають у ньому, просили оцінювати райони за такими критеріями: транспортна розв`язка, чи безпечно проживати, рівень інфраструктури, екологічні показники і чи наявні зони рекреації. Така оцінка сформувалася на відповідях більше 50 людей.

Перше місце за рекомендаціями рівнян отримав район «На Щасливому» з результатом 7,8. Цей мікрорайон отримав таку відзнаку абсолютно заслужено, так як на його великій території є і транспортна мережа, забезпечене безпечне проживання всіх його мешканців, наявний дитячий садочок, магазини, кафе, зони рекреації.

Срібло отримав район Ювілейний, бронзу – Центр. У ТОП-5 увійшли також мікрорайони Чайка та 12 школа. Останню сходинку зайняв Агропереробка з надзвичайно низькою оцінкою 3.1. 

Не дивлячись на отримання позитивної відзнаки десяти районів у місті Рівне, потрібно і далі працювати над їх покращенням. Немає нічого ідеального, і транспортну розв`язку та інфраструктуру необхідно кожного року поліпшувати. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.