П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Через борги за тепло рівнян не пускатимуть за кордон

На жителів обласного центру чекають обмежувальні заходи. Відтепер вони не зможуть виїхати за межі України, якщо матимуть борги за послуги теплопостачання. Про це пише Рівне Майбутнього

Відомо, що десятки жителів Рівного заборгували підприємству «Рівнетеплоенерго»  за використану гарячу воду та тепло. А від так автоматично стали персонами нон грата й поки не погасять заборгованість, за кордон виїхати не зможуть.

Працівники теплопостачального підприємства наголошують, що для того, щоб відпочити у Єгипті, доведеться розрахуватися за використану воду та тепло. Незалежно від того, захочуть рівняни поїхати на роботу чи відпочити, спершу будуть змушені розрахуватися із «Рівнетеплоенерго».

До слова, такі обмежувальні заходи за заявами підприємства, яке надає послуги споживачам, накладає Державна виконавча служба. Дані заходи проходять в рамках діючого законодавства України.

Варто наголосити, що за комунальні послуги краще розраховуватися по мірі можливості одразу. Адже вже з лютого на рівнян чекає чергове подорожчання за вивезення рідких побутових відходів. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.